0waq0 0wde tjem0 pisati zaednicxqu web n0welu ...
swaqi cxlan tje pisati p0 jednu epiz0du ... tj. swaqi dan tje drugi cxlan pisati n0wu epiz0du ...
ew0 0waq0 ... ja sam p0cxela da pisxem m0ju n0welu al t0 tje biti p0cxetaq 0we ... ^^
0pis i nasl0w n0wele smislitjem0 teq na qraju ...
n0wela m0ra da ima najmanje 1oo epiz0da .. i m0raju da imaju zapleti i raspleti ...
ajde da se p0trudim0 ...
1.Marisol ide na faqultet ..

.... usput sretje paqa q0i j0j daje ruzxu .. 0na ga ljubi u 0braz i nastawi dalje ... u ucxi0nici se p0zdrawila sa sw0im naii drug0wima Pilar i Manuel0m .... pilar i manu su pricxali ceo cxas doq je marisol xwatala belesxqe .... Posxto se marisol oqrenula da utisxa owo dwoe nastawniq ju je wideo i prozwao na tablu pitawsxi je leqciu qou je mal0pre predawa0 .... swe je znala ...

.... Maris0l je naj riba na faqultetu .. taqo da nijedan njen pr0lazaq p0red decxaqa ne m0zxe da pr0dje bez watanja ...basx qa0 i 0wai sxt0 nie m0ga0 ... maris0l .. d0q je wratjala qnjige u 0rmaric na pauzi ... brun0 j0j je prisxa0 i p0qusxa0 da je na silu p0ljubi ... ali t0 nie bi0 prwi put... 0na je p0 0bicxaju njemu lupila sxamar i sxutnula ga u j*ja .... t0 su swi wideli i smejali su se .... tue cxaq bi0 i Alex nai fraer sa faqulteta ...

taj d0gadjaj nie pr0sxa0 bez p0sledica .... d0sxa0 je direqt0r ... p0zwa0 je maris0ll i bruna u qancelariju .... 0ni su m0rali sad da cxiste wc-e (xDDD) ....
et0 t0e nesx bzwz .... al nma wze t0e bila prwa epiz0da ... q0 pisxe 2. ? m0rate da se prijawite dan ranie ..
P.S. serija m0zxe sl0b0dna da sadrzxi neq0liq0 ruzxnix recxi al bez preteriwanja ....